• μηχανικός με tablet
  • τηλεφωνικό κέντρο

FAQs

Τι είναι το PowerTech;

Το PowerTech είναι ένα σύστημα που παρέχει τη δυνατότητα πλήρους οργάνωσης των εργασιών που πραγματοποιούνται από εξωτερικούς τεχνικούς. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για το τεχνικό τμήμα κάθε επιχείρησης, καλύπτοντας το σύνολο των εργασιών του, όπως: βλάβες, επισκευές, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις, αναβαθμίσεις, ανακατασκευές και ποιοτικό έλεγχο.


 

Πώς λειτουργεί το PowerTech;

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη μετάβασης τεχνικού στο χώρο του πελάτη, το κέντρο επιλέγει τον καταλληλότερο και του αποστέλλει άμεσα τα στοιχεία της βλάβης στο κινητό ή το tablet του. Στην περίπτωση που δεν απαιτείται άμεση μετάβαση τεχνικού στο χώρο του πελάτη (π.χ. μη επείγουσα βλάβη, συντήρηση, αναβάθμιση κ.α.), το κέντρο προγραμματίζει επίσκεψη σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Ο τεχνικός έχει τη δυνατότητα προβολής των ραντεβού στο κινητό ή στο tablet του. το βλαβοληπτικό κέντρο γνωρίζει ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση των τεχνικών και την εργασία που εκτελεί ο καθένας.


 

Τι είναι το Region Based Marketing Tasks;

Η ανάθεση εργασιών από τον προϊστάμενο στους τεχνικούς σύμφωνα με το σημείο που βρίσκονται στο χάρτη (με χρήση της τεχνολογίας GPS είναι δυνατός ο προσδιορισμός της ακριβούς θέσης κάθε τεχνικού) βοήθα στη λήψη διοικητικών αποφάσεων.


 

Πώς γίνεται η μετάδοση των δεδομένων από τη συσκευή στο server;

Με δεδομένα κινητής τηλεφωνίας η με WiFi.


 

Χρειάζεται να έχω server στην εταιρεία μου ή κάποιο άλλο εξοπλισμό;

Το PowerTech μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους server της εκάστοτε εταιρίας, αλλά και τους servers της εταιρίας μας. Το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένα PC/κινητό/tablet με σύνδεση στο internet.


 

Ποιός αναλαμβάνει την εγκατάσταση του προγράμματος, τις αναβαθμίσεις, τα backups;

Η εφαρμογή είναι web-based και τη χρησιμοποιεί κανείς μέσω internet. Δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Οι αναβαθμίσεις και τα backups πραγματοποιούνται αυτόματα.


 

Η εταιρεία μου έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Υπάρχει η δυνατότητα customization του λογισμικού;

Ναι. Το PowerTech βασίζεται σε μια επεκτάσιμη και πλήρως παραμετροποιήσιμη πλατφόρμα λογισμικού και υπάρχει η δυνατότητα customization ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Λύσεις που έχουν υλοποιηθεί περιλαμβάνουν: διασύνδεση με ERP, ειδικές αναφορές κ.α.


 

Πως στέλνονται οι ειδοποιήσεις;

Οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται και με sms και με email.